Menú
CA

Joventut

Participació juvenil

La realitat actual posa de manifest la necessitat de que les iniciatives i moviments socials i educatius desenvolupades pels joves tinguin una repercussió en la nostra societat. 

Des del nostre departament es vol impulsar mecanismes de participació juvenil per tota l’illa mitjançant dinàmiques associatives, formals i no formals.

Coordinació municipal

El Consell de Mallorca té competències en matèria de joventut i lleure pel que fa a la coordinació municipal. Aquestes competències inclouen els casals de joventut, els serveis de dinamització i el pla de joventut.

En aquesta secció podeu consultar tots els detalls.

Lleure educatiu

L’educació en el lleure utilitza una metodologia activa i participativa orientada a aconseguir que els infants i joves siguin els protagonistes del seu propi oci. 

Educa en valors a la infància i joventut, constituint un espai de formació i participació comunitària amb voluntat de transformació i d’inclusió social.

Carmen Ripoll pren possessió com a directora insular de Joventut

Carmen Ripoll pren possessió com a directora insular de Joventut

(22/04/2024)

La nova directora s'incorpora al Departament de Presidència i substitueix Alicia Vinaixa

Carmen Ripoll ha pres possessió com a nova directora insular de Joventut, substituint així en el càrrec a Alicia Vinaixa, després de la seva renúncia. Ripoll ha estat involucrada de forma activa a la participació ciutadana formant part de l' administració pública en equips d'administració, organització de fires i talent empresarial.
 
La nova directora insular ha estat regidora de l'Ajuntament de Marratxí des de 2015 fins a 2023. De la mateixa forma, ha format part de la Presidència de Junta Local de Marratxí de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (2013-2017) i ara, contínua amb la seva labor solidària com a part de la Junta Directiva del Rotary Club, una fundació internacional dirigida a projectes humanitaris transformadors.

El conseller de Presidència, Antoni Fuster, ha confiat en Carmen Ripoll per continuar amb el treball fet i impulsar les polítiques en matèria de joventut.